Regisztrálj a penzertdolgozom.hu-ra és nézd meg, mennyi lehetne a fizetésed! Találd meg a legjobb(an fizető) állást.

Pénzért dolgozom

Pénzért dolgozom

Szerelmével üldöz a cégem

2018. február 21. - Pénzért dolgozom

Szerelmével üldöz a cégem! Mit csináljak?

Nem szeretném megbántani, de valahogy meg kellene értetnem vele. hogy érzelmeket nem lehet erőltetni. Olyanokat csinál, hogy nem tudom, nevesek rajta vagy inkább sírjak, de az az igazság, hogy borzasztó kellemetlen tud lenni.

Különféle közös programokat, bulikat szervez. Azt mondja, ezt csak az én kedvemért szervezte, de őszintén ez sokszor inkább teher, mint szórakozás. Most hogy mondjam el neki, hogy nem attól fogok megszeretni valakit, hogy közös programokat erőltetünk, mintha mi eleve olyan jóban lennénk, hogy egymás társaságában szeretnénk bulizni.

Amikor van alkalma, előadja a nagymonológját, hogy én vagyok neki a legfontosabb az életében. Az meg már egy kicsit ijesztő is, hogy még ki is plakátolja néhány helyen a cégen belül.

Közös fotókat csinál velem, és utána mindenféle dolgokat ír a fotó alá. Ilyesmiket, hogy mi mennyire szeretjük egymást meg, hogy mi egyek vagyunk. Ráadásul ezeket a fotókat még terjeszti is nyilvánosan, például a cég Facebook oldalán vagy álláshirdetéseiben.

Hihetetlen, de egyszer képes volt elém tolni egy kérdőívet, hogy töltsem ki, és majd abból ő megállapítja, mi is hiányzik a kettőnk kapcsolatából, aztán majd akciótervet csinál, hogy ő el tudjon kötelezni engem.

Jó lenne, ha valahogy meg tudnám értetni vele, hogy teljesen más jellegű kapcsolat van közöttünk.

 

bbb.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://penzertdolgozom.blog.hu/api/trackback/id/tr5513687538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása